DM 2011

DM 2011
Mads Conrad og Jonas Rasmussen ved Danmarksmesterskaberne 2011

tirsdag den 5. februar 2013

Sejr på andenholdet


Lørdag den 2. februar skulle andenholdet begive sig på udebane i forstaden Skovshoved. Vi vidste alle sammen at der skulle 3 point på kontoen, også selvom Elbjørn var beskeden og sagde at to eller et enkelt point var i orden.
Fire kampe blev sat i gang, og som KMB er begyndt at vænne sig til, så kommer vi foran 4-0. Knudi og Musse trækker den og vinder 26-24 i 3 sæt. Folk skulle vel have noget for pengene.
Fire singler blev sat i gang og vi håbede at denne runde ville ende 2-2 da vi var klar over at de havde nogle rigtig stabile singlespillere.. Vi vinder desværre kun en enkelt single, Strikart der viser mandsmod og vinder 21-14, 21-19. Stillingen var nu 3-5 til KMB. Damedoublerne bliver delt lige over så stillingen før herredoubler er 4-6… Vi skal have to doubler og vi var overbevidst om at det var muligt.
Luke havde fået en bold i øjet i slutningen af anden sæt i hans single, og var ikke helt ovenpå i sin double som ham og Færch desværre taber.. De to sidste doubler skulle rives i land for at få alle 3 point. Ryllander og Strikart viser klasse og vinder nemt i to sæt, og lægger derfor det sidste pres på de to flotte unge drenge Knudi og Alexander Bond. De vinder første sæt 23-21, selvom de er bagud 20-16 og anden sæt bliver kørt i samme gear. Andet sæt ender 21-15 til KMB og alle 3 point er i hus. SEJR!
Man of the match skulle findes mellem 3 drenge der alle havde vundet begge sine kampe, og med stemmefordelingen, en til Bond, fire til Strikart og seks til Knudi så røg titlen og æren af at skrive dette indlæg til Hellasvej 21. Hvis KMB 2 rykker ned i år løber Knudi nøgen gennem hallen, for det sker ikke. God stemning på holdet og masser af fight er vejen frem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar