DM 2011

DM 2011
Mads Conrad og Jonas Rasmussen ved Danmarksmesterskaberne 2011

tirsdag den 19. marts 2013

Oprykning til 1. Division!!


Dette blev afgjort i næstsidste holdkamp tirsdag den 12/3 ude mod Aarhus AB2, hvor kravet til os var at hente 1 point. Altså kunne vi klare skærene med et 7-6 nederlag til Morten Frosts tropper. Det blev lige netop resultatet, men først efter en utrolig hård og uhyggelig spændende kamp. Den sidste og afgørende kamp blev 1. herredouble, hvor Søgaard/Janek fik hevet den afgørende sejr hjem med 21/18 i 3. sæt – efter at have overlevet flere matchbolde i 2. sæt. Py-ha! Jublen kunne bryde løs hos vores spillere samt holdleder Hartmann, der vist ikke havde hverken stemme eller negle tilbage.
Topstillingen før sidste spillerunde er nu, at vi er 2 points foran de nærmeste forfølgere Aarhus AB2 og Solrød Strand2, der meget passende møder hinanden i sidste runde. Derfor ender vi mindst på 2.-pladsen - uanset resultaterne i de resterende kampe. De 2 øverste hold rykker op.
Det har været en fantastisk præstation af vore spillere og trænere, når man tænker på den modgang, der har været i sæsonens løb, bl.a. med flere skadede spillere.
Superdejligt for KMB2010, hvor vi i flere år har kæmpet for at få klubben tilbage mod toppen. Det ser ud til at blive en kanon sæson på flere sportslige planer, idet det ser ud til, at hele 3 ud af vores 4 seniorhold kan rykke op! Vores 2.-hold i 3. Division har måttet kæmpe hårdt for at blive hængende, men også dette ser ud til at kunne lykkes i sidste spillerunde den 23. marts.
Hvis vi når disse mål, vil det blive et optimalt sæson-resultat for KMB2010 – og det er specielt dejligt, når man tænker på, at mange havde dømt klubben sportsligt helt færdig efter den smertelige konkurs i 2010. Vi er på rette vej igen.
Når sidste spillerunde er afviklet, vender vi tilbage med de sidste kampresultater og en opsamling på den overståede sæson.
Sidste spillerunde for vore bedste hold afvikles lørdag den 23/3 på hjemmebane, og programmet for dagen ser således ud:
Kl. 14.30    KMB2010 – Esbjerg ESG    (Kval. til 1. Division) 
Kl. 14.30KMB2010 2 – Charlottenlund(Nedrykning fra 3. Division)
Kl. 12.00KMB2010 3 – Charlottenlund 2(Kval. til Danmarksserien)

Vi håber, at mange KMB’ere – og andre badmintonfans – vil kigge indenfor lørdag den 23. marts for at støtte vores 3 hold i sæsonens sidste holdkampe. Også for at være med til at fejre oprykningen til 1. Division. Vi håber på en festlig og hyggelig ”KMB-dag”!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar