DM 2011

DM 2011
Mads Conrad og Jonas Rasmussen ved Danmarksmesterskaberne 2011

tirsdag den 1. oktober 2013

Værløse vs KMB. SEJR!

Så var det blevet den 23 september og tid til holdkamp nr. 2 i 1 division. Scenen var noget anderledes end første runde – nu en hverdagsaften på udebane mod Værløses liga reserver.  Der var dog stor optimisme og tro på, at de 3 point skulle med hjem til Gammel Kirkevej.
1 runde 2-2
Samme opstilling som i foregående runde, og de to mixer fik hevet sejre hjem trods lidt svingende spil, og mangel på lange dueller, hvilket nogen mener kan skyldes, at vi denne mandag spillede med en Forza bold, der stiller store krav til boldføling og teknik J
I damesinglerne gik det ikke vores vej denne gang, selvom Rie kæmper bravt i endnu en hård tresætskamp, og Anita spiller et godt 2 sæt i 2. Damesingle.
2 runde 2-2
Så skulle herresinglerne i gang, og her havde vi sat næsen op efter nogle sejre, hvis vi skulle indfri målet om de 3 point. Aske var tilbage på holdet, og der var lagt op til nogle lige kampe, hvor vi skulle have marginalerne på vores side denne gang.  Vi vinder 1 og 3 herresingle, hvor især vores nye mand Jordy Hilbink imponerede ved at slå Rasmus Messerschmidt i overbevisende stil med 21- 14  21-15. Kupper viser også stabilitet og tager endnu en sejr til holdet. I 2 og 4 herresingle var vi desværre ikke tæt på sejre.
3. runde 1-1
De to første runder deltes vi om, og også damedoublerne gav en pind til hvert hold. I 1 DD sejrede rutinen over de unge talenter i to sæt, mens 2 DD gik til Værløse også i to sæt.
4 runde 2-1
5-5 inden herredoublerne. Uha…så skulle der hives noget god herredouble frem for at få de 3 point i hus. Det blev det ifølge vores træner ikke helt til. Citat: ”det var jo ligesom at se på damedouble, man kunne lige så godt have slået plat eller krone om hvem der vandt….”. Heldigvis gik det vores vej i  både 1 og 3 herredouble. I 1 HD kæmpede Søgård og Aske med alt hvad de havde, og fik tvunget kampen ud i tre sæt, hvor der til sidst ikke var tvivl om udfaldet. 2 HD med Jordy og Knuddi var til tider rigtig godt spillende, men måtte overgive sig i to tætte sæt. 3 HD med Kupper og Fynne måtte også ud i 3 sæt, hvor en solid defensiv og en hårdtarbejdende Kupper på baglinien gjorde udslaget til vores fordel.
Endnu en gyser blev det til. 7-6 til KMB 2010 og to point med hjem til Amager. I første kamp fik vi 1 point, nu fik vi 2. Så næste gang går vi benhårdt efter 3 point mod Hvidovre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar